Pasta Pappardelle med salsiccia

RÖSTA PÅ RECEPTET (48)

(48)

Vad tycker du?

25min 13 ingredienser

Pappardelle med färsk salsiccia i mustig tomatsås med fänkål och linser är en italiensk rätt med rötter i Toscanas rika matkultur. De breda pappardellebanden fångar upp den smakrika såsen perfekt, medan salsiccian tillför en djup, kryddig ton som balanseras av fänkålens milda sötma. Snabblagad pasta fylld med tradition och smak – perfekt för både vardag och fest.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.

Ingredienser

1
gul lök, finhackad
2
vitlöksklyftor, finhackade
1
morot, skalad och tunt skivad
1
fänkål, ansad och tunt skivad
1 frp
1 frp
krossade tomater
1/2 tsk
socker
1 tsk
salt
1 kruka
basilika
150 g

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (48)

(48)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer