Pappardelle med salsiccia

Pappardelle med salsiccia, körsbärstomater, fänkål och linser.

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Hetta upp olivolja i en stekgryta. Stek lök och vitlök mjuk på svag värme. Tillsätt morot och fänkål och stek ytterligare några minuter.

Skär ett snitt i salsiccan och ta ut fyllningen. Lägg ner den i stekgrytan och fräs 4-5 min.

Häll på konserverade körsbärstomater, socker och salt. Rör om ordentligt sjud 10-15 min.

Häll av och skölj linserna. Rör ner linser i grytan och smaka av med lite salt och nymald svartpeppar.

Koka pastan al dente i saltat vatten. Blanda såsen med nykokt pasta och grönkålsskott eller basilika.

Toppa med massor av färskriven pecorino.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Fler goda recept för:

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.