Pasta Pappardelle med salsiccia

RÖSTA PÅ RECEPTET (43)

(43)

RÖSTA PÅ RECEPTET (43)

(43)

Vad tycker du?

25min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Pasta Pappardelle med färsk salsiccia i en härlig tomatsås med fänkål och linser. Snabblagad pastarätt med mycket smak. God till vardag eller fest.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

1 frp
Pappardelle ägg Casa Di Luca eller en sats hemmagjord pasta
1
finhackad gul lök
2
finhackade vitlöksklyftor
1
skalad och tunt skivad morot
1
ansad och tunt skivad fänkål
1 frp
1 frp
körsbärstomater, konserv eller tetra
1/2 tsk
socker
1 tsk
salt
1 kruka
grönkålsskott eller basilika
150 g

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (43)

(43)
Tack!