Pasta Pappardelle med salsiccia

RÖSTA PÅ RECEPTET (49)

(49)

Vad tycker du?

25min 13 ingredienser

Pappardelle med färsk salsiccia i mustig tomatsås med fänkål och linser är en italiensk rätt med rötter i Toscanas rika matkultur. De breda pappardellebanden fångar upp den smakrika såsen perfekt, medan salsiccian tillför en djup, kryddig ton som balanseras av fänkålens milda sötma. Snabblagad pasta fylld med tradition och smak – perfekt för både vardag och fest.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.

Ingredienser

1
gul lök, finhackad
2
vitlöksklyftor, finhackade
1
morot, skalad och tunt skivad
1
fänkål, ansad och tunt skivad
1 frp
1 frp
krossade tomater
1/2 tsk
socker
1 tsk
salt
1 kruka
basilika
150 g

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (49)

(49)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...