Pasta Pappardelle med salsiccia

RÖSTA PÅ RECEPTET (21)

(21)
25min

Pappardelle med salsiccia, körsbärstomater, fänkål och linser.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.

Ingredienser

2 msk
Zeta olivolja
1
finhackad gul lök
2
finhackade vitlöksklyftor
1
skalad och tunt skivad morot
1
ansad och tunt skivad fänkål
1 frp
1/2 tsk
socker
1 tsk
salt
1 frp
Zeta ekologiska kokta linser (380g)
1 kruka
grönkålsskott eller basilika
150 g

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Med anledning av Livsmedelsverkets test av olivoljor

Läs mer

Nyhet!

Zeta Hirs-mix Ekologisk är en blandning av hirs, bovete, amarant, durra, ärtor, quinoa och frön.

HIrs-mix

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.