Pasta Pappardelle med salsiccia

Pappardelle med salsiccia, körsbärstomater, fänkål och linser.

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Hetta upp olivolja i en stekgryta. Stek lök och vitlök mjuk på svag värme. Tillsätt morot och fänkål och stek ytterligare några minuter.

Skär ett snitt i salsiccan och ta ut fyllningen. Lägg ner den i stekgrytan och fräs 4-5 min.

Häll på konserverade körsbärstomater, socker och salt. Rör om ordentligt sjud 10-15 min.

Häll av och skölj linserna. Rör ner linser i grytan och smaka av med lite salt och nymald svartpeppar.

Koka pastan al dente i saltat vatten. Blanda såsen med nykokt pasta och grönkålsskott eller basilika.

Toppa med massor av färskriven pecorino.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Bli inspirerad av Zeta

Halloumi

Vill du veta mer om Zetas halloumi

Läs mer

Vinn hushållsmaskiner från Smeg

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.