Pappa Pomodoro alla Fiorentina

RÖSTA PÅ RECEPTET (5)

(5)

Vad tycker du?

40min 14 ingredienser

En vegetarisk rätt från Italien med tomater, lantbröd, chili och salvia. Låt puttra i 45 minuter så att alla smaker blandas ordentligt.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4
vitlöksklyftor hackade
1
purjolök endast det vita, hackat
1/2
röd chili finhackad
200 g
lantbröd vitt, färskt, rivet
5 dl
vatten
3
plommontomater hackade
2-3
blad salvia
2-3
blad basilika
1
kvist rosmarin
salt
svartpeppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (5)

(5)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Vårmiddagar i maj

Måndag
Måndag
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Tisdag
Tisdag
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Onsdag
Onsdag
Pastasallad med pesto och parmesan
Pastasallad med pesto och parmesan
Torsdag
Torsdag
Sparrissallad med lax och mozzarella
Sparrissallad med lax och mozzarella
Fredag
Fredag
Burrata med pesto och tomatsallad
Burrata med pesto och tomatsallad
Lördag
Lördag
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Söndag
Söndag
Fetaostbiffar
Fetaostbiffar