Pappa Pomodoro alla Fiorentina

RÖSTA PÅ RECEPTET (4)

(4)
40min

En vegetarisk rätt från Italien med tomater, lantbröd, chili och salvia. Låt puttra i 45 minuter så att alla smaker blandas ordentligt.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4
vitlöksklyftor hackade
1
purjolök endast det vita, hackat
1/2
röd chili finhackad
200 g
lantbröd vitt, färskt, rivet
5 dl
vatten
3
plommontomater hackade
2-3
blad salvia
2-3
blad basilika
1
kvist rosmarin
salt
svartpeppar

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.