Recept från Zeta: Pappa Pomodoro alla Fiorentina

Pappa Pomodoro alla Fiorentina

En vegetarisk rätt från Italien med tomater, lantbröd, chili och salvia. Låt puttra i 45 minuter så att alla smaker blandas ordentligt.

Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Fräs purjolök, vitlök, örter och chili i olivolja utan att det tar färg.

Tillsätt bröd och fräs ytterligare i någon minut.

Häll i tomatsås, tomater och vatten och låt småputtra 35-40 minuter.

Rör om då och då.

Smaka av med salt och peppar och några droppar vinäger.

Stäng

Inköpslista

Stäng
Stäng

Fler goda recept för:

Bli inspirerad av Zeta

Läs om våra goda nyheter 2017

Grilla gott!

Det är tillbehören, såserna och rörorna som gör skillnaden.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.