Recepet från Zeta: Panzanellasallad

Panzanellasallad

Italiensk Panzanellasallad. Pasta med oliver, tomat, paprika, rödlök och basilika. Istället för dagsgammalt bröd använder vi krutonger, som ett krispigare alternativ.

Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Koka pastan ”al dente” enligt anvisningen på förpackningen.

Låt kallna.

Blanda vinäger och olivolja i en stor skål.

Smaksätt med salt och peppar.

Lägg i rödlök, paprika, tomater, mozzarella och oliver.

Låt dra i 10 minuter.

Vänd ner pastan, krutonger och rikligt med färsk basilika i skålen.

Smaksätt med salt och peppar.

Rör om väl och servera.

Stäng

Inköpslista

Stäng
  • Tips

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.