Panzanellasallad

RÖSTA PÅ RECEPTET (5)

(5)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

30min 11 ingredienser

Italiensk Panzanellasallad. Pasta med oliver, tomat, paprika, rödlök och basilika. Istället för dagsgammalt bröd använder vi krutonger, som ett krispigare alternativ.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
400 g
Zeta Pasta t.ex. Zeta Casa Di Luca Spaghetti
salt
peppar
1
rödlök skivad
1
röd paprika i mindre bitar
300 g
tomater i olika färger, i mindre bitar
4 msk
Zeta Oliver
2 nävar
Zeta Krutonger
färska basilikablad

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (5)

(5)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco