Panzanellasallad

RÖSTA PÅ RECEPTET (1)

(1)
30min

Italiensk Panzanellasallad. Pasta med oliver, tomat, paprika, rödlök och basilika. Istället för dagsgammalt bröd använder vi krutonger, som ett krispigare alternativ.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
400 g
Zeta Pasta t.ex. Zeta Casa Di Luca Spaghetti
salt
peppar
1
rödlök skivad
1
röd paprika i mindre bitar
300 g
tomater i olika färger, i mindre bitar
4 msk
Zeta Oliver
färska basilikablad

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.