Panini med pesto, grillad paprika och prosciutto

RÖSTA PÅ RECEPTET (27)

(27)

RÖSTA PÅ RECEPTET (27)

(27)

Vad tycker du?

15min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Paninibröd kan både ätas varma och kalla. Den här varianten är fylld med pesto, grillad paprika och prosciutto, toppad med basilikablad och svartpeppar.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

Pesto alla Genovese eller Zeta Pesto med Soltorkade Tomater
Paninibröd t.ex ciabatta
färsk basilika
svartpeppar

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (27)

(27)
Tack!