Mustiga marinaden

RÖSTA PÅ RECEPTET (1465)

(1465)

RÖSTA PÅ RECEPTET (1465)

(1465)

Vad tycker du?

1tim
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Mustiga marinaden har mycket smak och passar extra bra att marinera fläsk eller kyckling till grillat.

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

2
finrivna vitlöksklyftor
1 msk
soja
1 msk
sambal oelek
1 1/2 msk
flytande honung
2 krm
svartpeppar nymalen

Gör så här

10 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (1465)

(1465)
Tack!

Thomas

Hej, smidigt att använda en mixerstav när man blandar, blir en bra konsistens. Använde Bomba Calabrese istället för sambal, blev jätte gott.
Thomas

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco