Mustiga marinaden

RÖSTA PÅ RECEPTET (1458)

(1458)

RÖSTA PÅ RECEPTET (1458)

(1458)

Vad tycker du?

1tim
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Mustiga marinaden har mycket smak och passar extra bra att marinera fläsk eller kyckling till grillat.

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

2
finrivna vitlöksklyftor
1 msk
soja
1 msk
sambal oelek
1 1/2 msk
flytande honung
2 krm
svartpeppar nymalen

Gör så här

10 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (1458)

(1458)
Tack!

Thomas

Hej, smidigt att använda en mixerstav när man blandar, blir en bra konsistens. Använde Bomba Calabrese istället för sambal, blev jätte gott.
Thomas

Sensommarvecka med italienska smaker

Måndag
Måndag
Pastasallad med vispad fetaost
Pastasallad med vispad fetaost
Tisdag
Tisdag
Sallad med kikärtor
Sallad med kikärtor
Onsdag
Onsdag
Snabb lasagne i stekpanna
Snabb lasagne i stekpanna
Torsdag
Torsdag
Lax i ugn med fetaost och oliver
Lax i ugn med fetaost och oliver
Fredag
Fredag
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Lördag
Lördag
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Söndag
Söndag
Saffransrisotto med pilgrimsmusslor och blåmusslor
Saffransrisotto med pilgrimsmusslor och blåmusslor