Mozzarella med rödlök, persilja och krutonger

RÖSTA PÅ RECEPTET (69)

(69)

RÖSTA PÅ RECEPTET (69)

(69)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Denna lilla rätt med mozzarella, krutonger och rödlök är god som förrätt - eller som tillbehör till en soppa!

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
rödlök, delad och skivad
salt
peppar
persilja, hackad
2
Zeta Mozzarella, skivade

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (69)

(69)
Tack!