Recept från Zeta. mozzarella_med_rodlok_persilja_krutonger

Mozzarella med rödlök, persilja och krutonger

Denna lilla rätt med mozzarella, krutonger och rödlök är god som förrätt - eller som tillbehör till en soppa!

Tillagningstid

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Marinera rödlöken i vinäger och olivolja i 10 minuter.

Det gör att smaken hos rödlöken blir mildare samtidigt som den blir rödare och vackrare.

Smaka sedan av med salt, peppar och persilja.

Vänd ner mozzarellan och lägg upp i en skål.

Strö över krutongerna.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.