Mozzarella med lök, citron och chili

RÖSTA PÅ RECEPTET (6)

(6)
15min

Marinera mozzarellan och servera till grillat eller kanske som en förrätt

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2-3 fpk
á 125 g Mozzarella Di Bufala Campana skuren i grova bitar
1/2
rödlök finhackad
1
färsk lök tunt skivad
1/2
röd spansk peppar tunt skivad
1/2
finrivet skal och saft citron
salt
svartpeppar
machesallad

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Med anledning av Livsmedelsverkets test av olivoljor

Läs mer

Nyhet!

Zeta Hirs-mix Ekologisk är en blandning av hirs, bovete, amarant, durra, ärtor, quinoa och frön.

HIrs-mix

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.