Mozzarella med lök, citron och chili

RÖSTA PÅ RECEPTET (8)

(8)

RÖSTA PÅ RECEPTET (8)

(8)

Vad tycker du?

15min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Marinera mozzarellan och servera till grillat eller kanske som en förrätt

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2-3 fpk
á 125 g Mozzarella Di Bufala Campana skuren i grova bitar
1/2
rödlök finhackad
1
färsk lök tunt skivad
1/2
röd spansk peppar tunt skivad
1/2
finrivet skal och saft citron
salt
svartpeppar
machesallad

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (8)

(8)
Tack!