Ladda ner bild Spara Morot- och kaprissallad med mangobalsamico Tack! RÖSTA PÅ RECEPTET (7) (7) RÖSTA PÅ RECEPTET (7) (7) Stäng Vad tycker du? Tack för din röst! Rösta Kommentera 30min Zeta 50 år Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka. Prenumerera på vårt nyhetsbrev De lite söta morötterna blandas med salta kapris och söt mangobalsamico. Zeta 50 år Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka. Prenumerera på vårt nyhetsbrev Ingredienser Gör så här Ingredienser Gör så här Ingredienser portioner 4 När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras. 4 små morötter skivade 100 g rucola 1-2 msk Kapris medelstora 1/2 purjolök skviad salt peppar Vinägrett 1/2 dl Balsamico Mango 1/2 dl Solrosolja 1/2 tsk salt Gör så här Vispa ihop ingredienserna till vinägretten. Koka morötterna lätt i saltat vatten. Kyl dem i kallt vatten och låt rinna av. Blanda morötterna med rucola, kapris och purjolök i en skål. Vänd ner vinägretten. Smaksätt salladen med salt och peppar. Dela Skriv ut Spara 0 kommentarer RÖSTA PÅ RECEPTET (7) (7) Tack! Kommentera här! Avbryt svarNamn * E-postadress* Kommentar Δ
0 kommentarer
RÖSTA PÅ RECEPTET (7)
(7)