Recept från Zeta.nu Mixed grill

Mixed grill med mycket grönt

Mixed grill med spetskål, zucchini, snackspaprika och lök tillsammans med pancetta i bit, halloumi och salsiccakorv. Perfekt att servera när man bjuder många. Servera gärna med en god Bönbearnaise eller en het Salsa roja.

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Skär pancettan i 1/2-centimetertjocka skivor, dela halloumin i skåran.

Grilla pancettan 6-7 minuter, vänd ofta eftersom fettet droppar ner och det lätt börjar brinna.

Grilla halloumin till fin färg och grilla salsiccian runt om i ca 12-15 minuter.

Skär upp halloumi och salsiccia före servering.

Skär kålen i klyftor, skiva zucchinin, dela paprikan och kärna ur, dela knipplöken om de inte är små.

Pensla grönsakerna med olivolja och grilla dem så att de får fin färg och blir mjuka, salta.

Lägg upp grönsaker och det övriga på ett fat, strö över lite flingsalt och ringla en olivolja för smaksättning.

Garnera med örter och rucolasallad. Om du vill kan servera aioli till eller någon annan sås du gillar.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.