Minispett på fläskkarré med svartpepparmajonnäs och örtolja

RÖSTA PÅ RECEPTET (4)

(4)

Vad tycker du?

1 ingredienser
Goda sommarerbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda sommarerbjudanden

Fläskkarré som får tillagas på låg värme under längre tid blir härligt mör och saftig. Köttet i kombination med svartpepparmajonnäsen är en riktig fullträff. Majonnäsen får en härligt tydlig smak av svartpeppar när du först rostar pepparkornen i stekpannan, utan att det blir för starkt.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.

Goda sommarerbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda sommarerbjudanden

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
350 g
fläskkarré
Marinad
citronzest
1 tsk
torkad oregano
salt
nymalen svartpeppar
1 dl
färsk persilja, finhackad
Svartpepparmajonnäs
2 tsk
hela svartpepparkorn
1 tsk
dijonsenap
1
ägg
1 tsk
salt
3 dl
Örtolja
1 kruka
basilika
1 kruka
bladpersilja
1 krm
salt
1 dl

Gör så här

Tips!

Tillaga köttet i ugn eller sousvide under längre tid till önskad temperatur för att få en mörare konsistens.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (4)

(4)

Vad tyckte du om receptet?

1 kommentar

Grillat med italienska smaker

Grillad halloumi med zucchini och citron
Grillad halloumi med zucchini och citron
Fräst kål med italienska smaker och kycklingspett
Fräst kål med italienska smaker och kycklingspett
Grillad röding med sommarkål
Grillad röding med sommarkål
Rostade grönsaker med smulad fetaost
Rostade grönsaker med smulad fetaost
Bönor och grönkål till kryddiga kycklingben
Bönor och grönkål till kryddiga kycklingben
Krispigt grillad abborre
Krispigt grillad abborre
Grillad sparris med örtricotta
Grillad sparris med örtricotta
Salsicciaspett
Salsicciaspett