Minispett på fläskkarré med svartpepparmajonnäs och örtolja

RÖSTA PÅ RECEPTET (2)

(2)

Vad tycker du?

1 ingredienser

Fläskkarré som får tillagas på låg värme under längre tid blir härligt mör och saftig. Köttet i kombination med svartpepparmajonnäsen är en riktig fullträff. Majonnäsen får en härligt tydlig smak av svartpeppar när du först rostar pepparkornen i stekpannan, utan att det blir för starkt.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
350 g
fläskkarré
Marinad
citronzest
1 tsk
torkad oregano
salt
nymalen svartpeppar
1 dl
färsk persilja, finhackad
Svartpepparmajonnäs
2 tsk
hela svartpepparkorn
1 tsk
dijonsenap
1
ägg
1 tsk
salt
3 dl
Örtolja
1 kruka
basilika
1 kruka
bladpersilja
1 krm
salt
1 dl

Gör så här

Tips!

Tillaga köttet i ugn eller sousvide under längre tid till önskad temperatur för att få en mörare konsistens.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (2)

(2)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer