Pasta Mezze Maniche med svamp, pancetta och mozzarella

RÖSTA PÅ RECEPTET (32)

(32)
30min

Nykokt pasta med svamp, knaperstekt pancetta och krämig mozzarella. Passar utmärkt både till vardag och fest.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 frp
160g Pancetta
400 g
svamp valfri sort t.ex trattkantareller
2-3
vitlöksklyftor hackade
2 msk
citron pressad
salt
nymalen peppar nymalen
1 frp
Zeta Mozzarella
2 msk
gräslök finhackad

Gör så här

Kommentera

Tomas Ahlfors

Hej.

Jag såg att ni redan har varit på detta med att uppdatera receptbanken (20191104). Det kanske gick lite för fort. I vilket skede skall pancettan tillsättas?

Emma Olsson

Hej Tomas,
Tack för att du tog dig tid att höra av dig till oss! Receptet ska nu vara ändrat. Pancettan kan man vända ner i pastan tillsammans med svampen, citronsaft och mozzarellan.
Hälsningar, Emma från Zeta

Alle

Var är resten av receptet, är bara med 2 steg?

1 . Koka pastan

2. Stek Pancetta knaprig.

Ska resten bara blandas i?

Emma Olsson

Hej Alle,
Tack för att du tog dig tid att höra av dig till oss! Vi har precis uppdaterat vår Receptbank och vi uppskattar att du uppmärksammat detta. Vi försöker lösa detta så fort som möjligt.
Hälsningar, Emma från Zeta

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.