Pasta Mezze Maniche med svamp, pancetta och mozzarella

RÖSTA PÅ RECEPTET (47)

(47)

RÖSTA PÅ RECEPTET (47)

(47)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Nykokt pasta med svamp, knaperstekt pancetta och krämig mozzarella. Passar utmärkt både till vardag och fest.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 frp
Pancetta, 160 g
400 g
svamp valfri sort t.ex trattkantareller
2-3 st
vitlöksklyftor hackade
2 msk
citron pressad
salt
nymalen peppar nymalen
2 msk
gräslök finhackad

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (47)

(47)
Tack!