Pasta Mezze Maniche med svamp, pancetta och mozzarella

RÖSTA PÅ RECEPTET (39)

(39)

RÖSTA PÅ RECEPTET (39)

(39)

Vad tycker du?

30min
Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Nykokt pasta med svamp, knaperstekt pancetta och krämig mozzarella. Passar utmärkt både till vardag och fest.

Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 frp
Pancetta, 160 g
400 g
svamp valfri sort t.ex trattkantareller
2-3 st
vitlöksklyftor hackade
2 msk
citron pressad
salt
nymalen peppar nymalen
2 msk
gräslök finhackad

Gör så här

Kommentera

Tomas Ahlfors

Hej.

Jag såg att ni redan har varit på detta med att uppdatera receptbanken (20191104). Det kanske gick lite för fort. I vilket skede skall pancettan tillsättas?

Emma Olsson

Hej Tomas,
Tack för att du tog dig tid att höra av dig till oss! Receptet ska nu vara ändrat. Pancettan kan man vända ner i pastan tillsammans med svampen, citronsaft och mozzarellan.
Hälsningar, Emma från Zeta

Alle

Var är resten av receptet, är bara med 2 steg?

1 . Koka pastan

2. Stek Pancetta knaprig.

Ska resten bara blandas i?

Emma Olsson

Hej Alle,
Tack för att du tog dig tid att höra av dig till oss! Vi har precis uppdaterat vår Receptbank och vi uppskattar att du uppmärksammat detta. Vi försöker lösa detta så fort som möjligt.
Hälsningar, Emma från Zeta

Bli inspirerad av Zeta

En 50-årig smakresa

50 år av goda smakupplevelser

Besök Zetas jubileumssajt
osso buco

Ossobuco

Ossobuco är klassiskt italienskt långkok på kalvlägg. Enligt tradition serveras rätten med med risotto milanese och gremolata.

Recept Ossobuco Recept Risotto Milanese

Hej då konservburken!

Från och med vecka 15 kommer alla våra bönor i tetra, en förpackning som bidrar med 52 procent lägre CO2-avtryck än en konservburk. Smaken är dock densamma och lika god som alltid.

Läs mer

Följ oss på våra sociala kanaler

Insalata di pasta fredda

Burrata

Burrata är en delikatess från Apulien i södra Italien. Ljuvligt god mozzarella med krämig, gräddig fyllning.

Recept Insalata di pasta fredda

Animal welfare

Zeta animal-welfare märkning betyder att varan kommer från en gård med djurvälfärdsprogram. Det innebär att kraven är tuffare än EUs lagstiftning.

Läs mer om animal welfare

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.