Melanzane agrodolce

RÖSTA PÅ RECEPTET (28)

(28)

RÖSTA PÅ RECEPTET (28)

(28)

Vad tycker du?

20min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Aubergine med olivolja, kapris och färska örter. Passar utmärkt att servera på ett gott bröd.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

1
aubergine skuren i cm-stora bitar
1 msk
socker
1 msk
Ardita tomatpuré
hackad mynta och bladpersilja
Serveras med gott bröd.

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (28)

(28)
Tack!