Melanzane agrodolce

RÖSTA PÅ RECEPTET (25)

(25)
20min

Aubergine med olivolja, kapris och färska örter. Passar utmärkt att servera på ett gott bröd.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.

Ingredienser

1
aubergine skuren i cm-stora bitar
1 msk
socker
1 msk
Ardita tomatpuré
hackad mynta och bladpersilja
Serveras med gott bröd.

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Äntligen är årets Novello här!

Upptäck piadina - Ett bröd, oändliga möjligheter!

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Välj klokt, välj animal welfare.

Vi på Zeta tror att de allra flesta vill göra hållbara val bara förutsättningarna finns. Därför har vi stuvat om i våra leverantörsled så att råvaran till Zeta Fuet samt Zeta Jamon Serrano (ambient) enbart kommer från gårdar med djurvälfärdsprogram. Det innebär att gårdarna följer EUs lagstiftning, men att kraven är ännu tuffare och följs upp kontinuerligt.

Läs mer om animal welfare-programmet här

Pasta till middag?

Följ oss på våra sociala kanaler

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.