Recept från Zeta. Matvetesallad

Matvetesallad med salsiccia

Färgglad matvetesallad med paprika, körsbärstomater, citron och örter samt nygrillade salsicca. Perfekt sommarmat.

Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Stek eller grilla salsiccian på medelvärme, ca 10 minuter.

Häll av och skölj matvetet.

Häll av oljan från grönsaksinläggningarna.

Blanda matvete och grönsakerna och smaka av med rivet citronskal och pressad citronsaft.

Krydda med salt och peppar.

Vänd ihop med rucola straxt innan servering.

Servera med salsiccia och strö över lite persilja över rätten.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.