Marinerad fetaost i tre olika smaker

RÖSTA PÅ RECEPTET (35)

(35)

RÖSTA PÅ RECEPTET (35)

(35)

Vad tycker du?

1tim
Zeta 50 år
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fetaost är god som den är, men går att variera på många sätt. Här är recept på några riktigt goda marinader!

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Zeta 50 år
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

glasburkar med marinerad fetaost
3
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Smaksättning 1
skal av
1/2 citron
1/2
röd chili, skivad
några kvistar
färsk timjan
Smaksättning 2
6 st
hela Sardeller
1 msk
2 kvistar
färsk rosmarin
Smaksättning 3
färska finhackade örter, t ex persilja, timjan, oregano
2
vitlöksklyftor, grovskurna
1 msk
rostade pinjenötter
3 paket
á 150 g Fetaost

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (35)

(35)
Tack!

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.