Marinerad fetaost i tre olika smaker

RÖSTA PÅ RECEPTET (38)

(38)

RÖSTA PÅ RECEPTET (38)

(38)

Vad tycker du?

1tim
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fetaost är god som den är, men går att variera på många sätt. Här är recept på några riktigt goda marinader!

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

glasburkar med marinerad fetaost
3
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Smaksättning 1
skal av
1/2 citron
1/2
röd chili, skivad
några kvistar
färsk timjan
Smaksättning 2
6 st
hela Sardeller
1 msk
2 kvistar
färsk rosmarin
Smaksättning 3
färska finhackade örter, t ex persilja, timjan, oregano
2
vitlöksklyftor, grovskurna
1 msk
rostade pinjenötter
3 paket
á 150 g Fetaost

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (38)

(38)
Tack!

Klassisk italiensk höstmiddag

Höstgryta
Höstgryta
Italiensk kalvgryta Spezzatino
Italiensk kalvgryta Spezzatino
Klassisk pasta
Klassisk pasta
Bolognese med pasta tagliatelle
Bolognese med pasta tagliatelle
Risotto
Risotto
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Klassiskt italienskt långkok
Klassiskt italienskt långkok
Ossobuco
Ossobuco