Marinad med tomat, vitlök och chili

RÖSTA PÅ RECEPTET (64)

(64)

Vad tycker du?

30min 7 ingredienser

Marinad med tomat, vitlök och chili passar till att marinera både kött och kyckling.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 ½ msk
1
finriven eller pressad vitlöksklyfta
1 msk
farinsocker
1 msk
japansk soja
1 tsk
chiliflakes

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (64)

(64)

Vad tyckte du om receptet?

3 kommentarer

Sylvie Ekstål Lundstedt

Jättegod marinad. Jag gillar speciellt inslaget av tomat!

Marianne

Jag blandade i lite hackad röd chili också och lite mer olivolja, salt och vitpeppar. Det blev supergott. Hett men inte för hett! Lade stora räkor och andra skaldjur i marinaden i några timmar. Sen wokade jag dem försiktigt och blandade med Tagliatelle.

Anna Mellberg

Hej Marianne! Roligt att höra! Vi blir så glada att få ta del av dina tips. Vi vet att många läser kommentarerna under recepten, så du inspirerar flera genom att ta dig tid att höra av dig. Vi är så glada och tacksamma. Hälsningar Anna på Zeta