Marinad med tomat, vitlök och chili

RÖSTA PÅ RECEPTET (62)

(62)

Vad tycker du?

30min 7 ingredienser
Goda sommarerbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda sommarerbjudanden

Marinad med tomat, vitlök och chili passar till att marinera både kött och kyckling.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Goda sommarerbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda sommarerbjudanden

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 ½ msk
1
finriven eller pressad vitlöksklyfta
1 msk
farinsocker
1 msk
japansk soja
1 tsk
chiliflakes

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (62)

(62)

Vad tyckte du om receptet?

2 kommentarer

Marianne

Jag blandade i lite hackad röd chili också och lite mer olivolja, salt och vitpeppar. Det blev supergott. Hett men inte för hett! Lade stora räkor och andra skaldjur i marinaden i några timmar. Sen wokade jag dem försiktigt och blandade med Tagliatelle.

Anna Mellberg

Hej Marianne! Roligt att höra! Vi blir så glada att få ta del av dina tips. Vi vet att många läser kommentarerna under recepten, så du inspirerar flera genom att ta dig tid att höra av dig. Vi är så glada och tacksamma. Hälsningar Anna på Zeta

Sommarmat från medelhavsköket

Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Nykokt färsk majs med tre toppings
Nykokt färsk majs med tre toppings
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis