Marinad med tomat, vitlök och chili
Vad tycker du?
Marinad med tomat, vitlök och chili passar till att marinera både kött och kyckling.
Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.
Marinad med tomat, vitlök och chili passar till att marinera både kött och kyckling.
Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (64)
(64)Vad tyckte du om receptet?
3 kommentarer
Sylvie Ekstål Lundstedt
Jättegod marinad. Jag gillar speciellt inslaget av tomat!
Marianne
Jag blandade i lite hackad röd chili också och lite mer olivolja, salt och vitpeppar. Det blev supergott. Hett men inte för hett! Lade stora räkor och andra skaldjur i marinaden i några timmar. Sen wokade jag dem försiktigt och blandade med Tagliatelle.
Anna Mellberg
Hej Marianne! Roligt att höra! Vi blir så glada att få ta del av dina tips. Vi vet att många läser kommentarerna under recepten, så du inspirerar flera genom att ta dig tid att höra av dig. Vi är så glada och tacksamma. Hälsningar Anna på Zeta