Marinad med tomat, vitlök och chili

RÖSTA PÅ RECEPTET (54)

(54)

RÖSTA PÅ RECEPTET (54)

(54)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Marinad med tomat, vitlök och chili passar till att marinera både kött och kyckling.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 ½ msk
1
finriven eller pressad vitlöksklyfta
1 msk
farinsocker
1 msk
japansk soja
1 tsk
chiliflakes

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (54)

(54)
Tack!