Mangold med vitlök och chili

RÖSTA PÅ RECEPTET (17)

(17)

RÖSTA PÅ RECEPTET (17)

(17)

Vad tycker du?

15min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ett grönt tillbehör som blir till en lättare rätt tillsammans med mozzarella och rostat surdegsbröd.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2
vitlöksklyftor
1/2
färsk röd chili
1 knippe
mangold
1
Zeta mozzarella
2 msk
Zeta olivolja
Salt
Några skivor vitt surdegsbröd

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (17)

(17)
Tack!