Mangoldmozzarella

Mangold med vitlök och chili

Ett grönt tillbehör som blir till en lättare rätt tillsammans med mozzarella och rostat surdegsbröd.

Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Hacka vitlöken fint, kärna ur och finhacka chilin. Skölj och repa mangolden (ta bort stjälkarna). Bryt mozzarellan i mindre bitar.

Hetta upp olivolja i en stekpanna. Stek vitlök och chili i någon minut. Tillsätt mangold och stek ytterligare 2 – 3 min. Smaka av med salt.

Servera med skivor av rostat bröd och mozzarella.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.