Recept från Zeta.nu Majonnäs

Majonnäs

Majonnäs blir alltid bäst när man gör den själv. Gott som tillbehör, går enkelt att smaksätta med våra smaksatt olivoljor, citron eller chili och vitlök!

Tillagningstid

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Se till att alla ingredienser har samma temperatur, det minskar risken för att majonnäsen ska skära sig.

Vispa ihop äggula med vinäger och kryddor.

Häll försiktigt i oljan under vispning, först droppvis och sedan i en fin stråle.

Smaka av med salt och peppar.

Om majonnäsen blir för tjock, späd med några droppar vatten.

Stäng

Inköpslista

Stäng
  • Tips

    Smaksätt gärna majonnäsen med olivolja citron. Ersätt då en halv deciliter rapsolja med olivolja citron. Byt även ut rödvinsvinäger mot vitvinsvinäger.

Bli inspirerad av Zeta

Halloumi

Vill du veta mer om Zetas halloumi

Läs mer

Vinn resa till Italien!

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.