Macedonia – fruktsallad

RÖSTA PÅ RECEPTET (34)

(34)

RÖSTA PÅ RECEPTET (34)

(34)

Vad tycker du?

20min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Macedonia är en italiensk fruktsallad serverad med ricotta smaksatt med valnötter och honung.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman och Karolina Sparring.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

1
citron
1 msk
honung
1
äpple
1
päron
10
vindruvor
1
banan
1
apelsin
250 g
1/2 dl
rostade valnötter
3 msk
flytande honung

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (34)

(34)
Tack!