Lövbiff med oliver och färska ärtor i vinägersås

RÖSTA PÅ RECEPTET (11)

(11)
40min

Bjud dina gäster på lövbiff med oliver och färska ärtor i vinägersås. Härliga smaker med en touch av Italien

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
500 g
lövbiff
salt
svartpeppar
200 g
ärtor, t.ex. sugersnaps eller sockerärtor
Vinägersås
1 dl
Zeta Balsamvinäger Sigillo Rosso I.G.P.
1 dl
vatten
1 dl
buljong, eller motsvarande flytande kalvfond
1 msk
maizena till redning
salt
svartpeppar

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.