Lövbiff med oliver och färska ärtor i vinägersås

RÖSTA PÅ RECEPTET (11)

(11)
40min

Bjud dina gäster på lövbiff med oliver och färska ärtor i vinägersås. Härliga smaker med en touch av Italien

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
500 g
lövbiff
salt
svartpeppar
200 g
ärtor, t.ex. sugersnaps eller sockerärtor
Vinägersås
1 dl
Zeta Balsamvinäger Sigillo Rosso I.G.P.
1 dl
vatten
1 dl
buljong, eller motsvarande flytande kalvfond
1 msk
maizena till redning
salt
svartpeppar

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Med anledning av Livsmedelsverkets test av olivoljor

Läs mer

Nyhet!

Zeta Hirs-mix Ekologisk är en blandning av hirs, bovete, amarant, durra, ärtor, quinoa och frön.

HIrs-mix

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.