Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

  • 1 stjälk blekselleri fint tärnad
  • 1 liten morot fint tärnad
  • 1 liten gul lök finhackad
  • 1 vitlöksklyfta finhackad
  • 2 msk olivolja
  • 1 fpk Zeta Linser Ekologiska

    Zeta Linser Ekologiska

    Läs mer
    sköljda och avrunna
  • 1 msk bladpersilja strimlad
  • salt
  • peppar
Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Vispa ihop ingredienserna till vinägretten.

Fräs selleri, morot, lök och vitlök i olivolja i en kastrull i några minuter utan att de får färg.

De ska va mjuka med lite kärna kvar.

Låt svalna.

Vänd ner linserna, persiljan och vinägretten i grönsaksblandningen.

Smaksätt med salt och peppar.

Stäng

Inköpslista

Stäng
Stäng

Fler goda recept för:

Bli inspirerad av Zeta

Läs om våra goda nyheter 2017

Grilla gott!

Det är tillbehören, såserna och rörorna som gör skillnaden.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.