Laxcarpaccio med mango & avokado

RÖSTA PÅ RECEPTET (132)

(132)
30min

Fruktig och frisk laxcarpaccio med avokado och mango, smaksatt med chilivinägrett med sting.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
400 g
laxfilé tunt skivad, gärna Salma lax
salt
peppar
Mango, avokado och chilivinägrett
1/2
mango tärnad
1/2
avokado tärnad
1
röd chili finhackad
salt
peppar
bladpersilja

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.