Lammfärsspett med fetaost och tomatsalsa

RÖSTA PÅ RECEPTET (36)

(36)

RÖSTA PÅ RECEPTET (36)

(36)

Vad tycker du?

45min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Saftiga och smakrika lammfärsspett med feta, vitlök och persilja. Tomatsalsa med plommontomater, spansk peppar, koriander och lime.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
400 g
lammfärs
1
ägg
1
vitlöksklyfta finriven eller pressad
1 kruka
persilja hackad
1 fpk
150 g Fetaost smulad i mindre bitar
1/2 dl
vatten
salt
svartpeppar
Tomatsalsa
4
plommontomater hackade
1
salladslök tunt skivad
1/2
röd spansk peppar hackad
1 kruka
koriander hackad
1
saft från lime
salt
socker
svartpeppar
Rostad potatis
1 kg
fast potatis delade
salt

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (36)

(36)
Tack!