Lammfärsspett med fetaost och tomatsalsa

RÖSTA PÅ RECEPTET (30)

(30)
45min

Saftiga och smakrika lammfärsspett med feta, vitlök och persilja. Tomatsalsa med plommontomater, spansk peppar, koriander och lime.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
400 g
lammfärs
1
ägg
1
vitlöksklyfta finriven eller pressad
1 kruka
persilja hackad
1 fpk
150 g Fetaost smulad i mindre bitar
1/2 dl
vatten
salt
svartpeppar
Tomatsalsa
4
plommontomater hackade
1
salladslök tunt skivad
1/2
röd spansk peppar hackad
1 kruka
koriander hackad
1
saft från lime
salt
socker
svartpeppar
Rostad potatis
1 kg
fast potatis delade
salt

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Vinn hushållsmaskiner från Smeg

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.