Krispiga smashed potatoes
Vad tycker du?
De här frasiga potatisarna är inte bara ett tillbehör. De är så goda i all sin enkelhet och tar välförtjänt uppmärksamheten från det som serveras med dem. Passar bra tillsammans med fisk, kyckling och annat kött eller med en smakrik sallad.
Receptet är framtaget av Zeta.
Ingredienser
Gör så här
Tips!
Potatisarna kan penslas med någon av våra smaksatta oljor strax innan servering. Förslagsvis Zeta chiliolja för lite mer hetta eller Zeta citronolja för en frisk citruston.
Tips!
Svinntips! Överbliven potatis som ligger och tar plats i kylen passar utmärkt att använda till den här rätten.
2 kommentarer
RÖSTA PÅ RECEPTET (112)
(112)Therese Viklund
Ska man spara skalet på potatisen eller kokar man den utan?
Sophie Berlin
Hej Therese,
Skalet ska vara kvar eftersom det blir så krispigt och gott vid tillagning, dessutom innehåller det en massa nyttigheter. 🙂
Vänliga hälsningar, Sophie på Zeta