Recept från Zeta. kronartskocka_med_olivolja_och_citron

Kronärtskocka med olivolja och citron

Kronärtskocka är god som förrätt, tillbehör till varmrätten eller snacks! Här med olivolja och citron.

Tillagningstid

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Bryt av stjälken på kronärtskockan och lägg skockan i en kastrull.

Täck med vatten och pressa i halva citronen.

Salta ordentligt och koka under lock cirka 25 minuter eller tills bladen lossnar lätt.

Ta upp skockan och låt ånga av något.

Dra av bladen och lägg på fat.

Ringla över olivolja, resten av citronsaften och krydda med salt och svartpeppar.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.