Kronärtskocka med olivolja och citron

RÖSTA PÅ RECEPTET (168)

(168)

RÖSTA PÅ RECEPTET (168)

(168)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Kronärtskocka är god som förrätt, tillbehör till varmrätten eller snacks! Här med olivolja och citron.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
stor kronärtskocka
saft av 1
citron
salt
peppar

Gör så här

1 kommentar

RÖSTA PÅ RECEPTET (168)

(168)
Tack!

Marie Roslinder

Zeta har många varor, medelhavs-ingredienser som oliver, bönor, röror, oljor, vinäger, tapenader osv men även genom åren gett ut många recept!
Har själv haft stor glädje av dem!☺️
Kommer att pröva ovanstående!/Tack