Kronärtskocka med olivolja och citron

RÖSTA PÅ RECEPTET (145)

(145)

RÖSTA PÅ RECEPTET (145)

(145)

Vad tycker du?

30min
Zeta 50 år
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Kronärtskocka är god som förrätt, tillbehör till varmrätten eller snacks! Här med olivolja och citron.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Zeta 50 år
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
stor kronärtskocka
saft av 1
citron
salt
peppar

Gör så här

1 kommentar

RÖSTA PÅ RECEPTET (145)

(145)
Tack!

Marie Roslinder

Zeta har många varor, medelhavs-ingredienser som oliver, bönor, röror, oljor, vinäger, tapenader osv men även genom åren gett ut många recept!
Har själv haft stor glädje av dem!☺️
Kommer att pröva ovanstående!/Tack

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.