Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

  • 200 g blandad sallad t.ex. isbergs-, roman-, ekbladssallad
  • 1 stjälk blekselleri skivad
  • 1 liten zucchini skivad
  • 1/2 purjolök skivad
  • 1/2 dl bladpersilja strimlad
  • salt
  • 1/2 dl solrosfrön rostade
  • peppar
Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Vispa ihop ingredienserna till vinägretten.

Riv salladen i bitar och blanda med selleri, zucchini, purjolök och persilja i en skål.

Vänd ner vinägretten. Smaksätt salladen med salt och peppar.

Strö över solrosfrön och servera.

Stäng

Inköpslista

Stäng
Stäng

Fler goda recept för:

Bli inspirerad av Zeta

Information

Återkallelse av Zeta Fuet och Zeta Rökt Fuet 170g.

Läs Mer Reklamation

Läs om våra goda nyheter 2017

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.