Ladda ner bild Spara Krispig grönsallad med mangobalsamico Tack! RÖSTA PÅ RECEPTET (8) (8) RÖSTA PÅ RECEPTET (8) (8) Stäng Vad tycker du? Tack för din röst! Rösta Kommentera 15min Prenumerera på vårt nyhetsbrev Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka. Prenumerera på vårt nyhetsbrev Vinägrett med smak av mango, blekselleri och gröna blad. Receptet är framtaget av Zeta. Prenumerera på vårt nyhetsbrev Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka. Prenumerera på vårt nyhetsbrev Ingredienser Gör så här Ingredienser Gör så här Ingredienser portioner 4 När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras. 200 g blandad sallad t.ex. isbergs-, roman-, ekbladssallad 1 stjälk blekselleri skivad 1 liten zucchini skivad 1/2 purjolök skivad 1/2 dl bladpersilja strimlad salt 1/2 dl solrosfrön rostade peppar Vinägrett 1/2 dl Balsamico Mango 1/2 dl Extra jungfruolivolja Classico 1/2 tsk salt Gör så här Vispa ihop ingredienserna till vinägretten. Riv salladen i bitar och blanda med selleri, zucchini, purjolök och persilja i en skål. Vänd ner vinägretten. Smaksätt salladen med salt och peppar. Strö över solrosfrön och servera. Dela Skriv ut Spara 0 kommentarer RÖSTA PÅ RECEPTET (8) (8) Tack! Kommentera här! Avbryt svarNamn * E-postadress* Kommentar Δ
0 kommentarer
RÖSTA PÅ RECEPTET (8)
(8)