Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

  • 200 g blandad sallad t.ex. isbergs-, roman-, ekbladssallad
  • 1 stjälk blekselleri skivad
  • 1 liten zucchini skivad
  • 1/2 purjolök skivad
  • 1/2 dl bladpersilja strimlad
  • salt
  • 1/2 dl solrosfrön rostade
  • peppar
Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Vispa ihop ingredienserna till vinägretten.

Riv salladen i bitar och blanda med selleri, zucchini, purjolök och persilja i en skål.

Vänd ner vinägretten. Smaksätt salladen med salt och peppar.

Strö över solrosfrön och servera.

Stäng

Inköpslista

Stäng
Stäng

Fler goda recept för:

Bli inspirerad av Zeta

Läs om våra goda nyheter 2017

Grilla gott!

Det är tillbehören, såserna och rörorna som gör skillnaden.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.