Pasta Mezze Maniche med kyckling och broccoli

RÖSTA PÅ RECEPTET (69)

(69)

Vad tycker du?

30min 14 ingredienser

Pasta med krämig mascarpone, stekt kyckling, chili och färsk broccoli som toppas med riven lagrad parmesan.

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 fpk
400 g Zeta Casa Di Luca Mezze Maniche
250 g
färsk broccoli buketter
400 g
kycklingfiléer strimlade
1
gul lök finhackad
4
vitlöksklyftor finhackade
1/2
röd chilifrukt urkärnad och finhackad
1 1/2 dl
vatten
2 msk
koncentrerad kycklingfond
3-4 msk
salt
svartpeppar nymald
Parmigiano Reggiano 22 mån eller Zeta Storbit Grana Padano 16 mån finriven

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (69)

(69)

Vad tyckte du om receptet?

6 kommentarer

Petra

Blanda ”såsen”… Vilken sås?

Anna Mellberg

Hej Petra, när du adderar vatten, fond och vin till den stekta kycklingen bildas en ”buljongsås”. Du blandar alltså ner mascarpone och den kokta pastan i den. Hälsningar vännerna på Zeta

Oscar

Åt precis rätten för första gången och kan starkt rekommendera denna. Väldigt gott och snabblagat

Sophie Berlin

Hej Oscar,
Tack för det, vad kul att du gillar rätten!
Bästa hälsningar, vännerna på Zeta

Sophie Berlin

Hej Oscar,
Härligt att höra!
Bästa hälsningar, vännerna på Zeta