Krämig champinjonpasta med citron

RÖSTA PÅ RECEPTET (48)

(48)
30min

Pasta med champinjoner, härligt krämig av mascarpone och med en touch av citron.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
250 g
skogschampinjoner, grovt hackade
4 msk
2
vitlöksklyftor, tunt skivade
1 dl
torrt vitt vin
1 burk
Mascarpone, á 250 g
finrivet skal av 1/2
citron
bladpersilja

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.