Krämig champinjonpasta med citron

RÖSTA PÅ RECEPTET (244)

(244)

RÖSTA PÅ RECEPTET (244)

(244)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Pasta med champinjoner, härligt krämig av mascarpone och med en touch av citron.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
250 g
skogschampinjoner, grovt hackade
4 msk
2
vitlöksklyftor, tunt skivade
1 dl
torrt vitt vin
1 burk
Mascarpone, á 250 g
finrivet skal av 1/2
citron
bladpersilja

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (244)

(244)
Tack!