Kokta färska primörer med vinägrett

RÖSTA PÅ RECEPTET (10)

(10)

RÖSTA PÅ RECEPTET (10)

(10)

Vad tycker du?

20min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Insalata primavera. Vinägretten tar fram och lyfter smakerna i primörerna.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
300 - 400 g
blandade primörgrönsaker t ex morot, vårlökar, morot, morot
salt
peppar
Vinägrett
en nypa
salt
peppar

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (10)

(10)
Tack!