Klassisk Grekisk sallad

RÖSTA PÅ RECEPTET (104)

(104)
15min

I Grekland serverar man oftast osten som en hel bit ovanpå salladen, toppad med torkad oregano och rejält med god olivolja!

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
gurka, skalad och hackad i grova bitar
6
tomater, i bitar
1
rödlök, skivad
1 fpk
Fetaost, á 150 g
1 tsk
oregano
salt
nymalen svartpeppar

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.