Kapriskrisp

RÖSTA PÅ RECEPTET (44)

(44)

Vad tycker du?

15min 4 ingredienser

En krispig topping som passar till sallader, pasta eller i soppan. Kapris och solroskärnor ger en extra smak och lyfter en enklare rätt.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
4 - 6
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 dl
solroskärnor
1
stor finhackad vitlöksklyfta

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (44)

(44)

Vad tyckte du om receptet?

1 kommentar

Tina

Råkade nog betygsätta med 3 stjärnor istället för de 5 som var meningen. (Admin kanske kan ändra detta?)
Jag tycker detta är en fantastisk smakhöjare till massa olika rätter. Och så vansinnigt enkelt! Tack Zeta!

Sommarmat från medelhavsköket

Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Nykokt färsk majs med tre toppings
Nykokt färsk majs med tre toppings
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis