Kapriskrisp

En krispig topping som passar till sallader, pasta eller i soppan. Kapris och solroskärnor ger en extra smak och lyfter en enklare rätt.

Tillagningstid

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Rosta solrosfröna i en stekpanna med en gnutta olivolja, salta.

Stek kaprisen i lite mer rikligt med olivolja så att den blir riktigt krispig, stek med vitlöken mot slutet. Den kan få lite färg men får inte bli bränd.

Ta upp ur pannan och lägg på ett hushållspapper för att rinna av.

Blanda frön och kapris, servera som topping.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Bli inspirerad av Zeta

Halloumi

Vill du veta mer om Zetas halloumi

Läs mer

Vinn resa till Italien!

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.