Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

  • 1 stor rödlök i klyftor
  • 1 liter ca 200 g kantareller eller annan svamp
  • Zeta Extra jungfruolivolja Classico

    Zeta Extra jungfruolivolja Classico

    Läs mer
    till stekning
  • 200 g förvällda gröna bönor eller sockerärtor
  • 10—12 kokta potatisar i bitar
  • salt
Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Blanda vinägretten.

Stek rödlök och kantareller i olivolja.

Tillsätt bönor och potatis och låt allt få färg.

Vänd försiktigt ner vinägretten i salladen.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.