Kantareller som aldrig förr

RÖSTA PÅ RECEPTET (3)

(3)
30min

Kantareller med potatis, gröna bönor och en god vinägrett med tapenade av svarta oliver.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
stor rödlök i klyftor
1 liter
ca 200 g kantareller eller annan svamp
200 g
förvällda gröna bönor eller sockerärtor
10—12
kokta potatisar i bitar
salt
Tapenadevinägrett
1 msk
Rödvinsvinäger eller Zeta Vitvinsvinäger
salt

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Vinn hushållsmaskiner från Smeg

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.