Kantareller som aldrig förr

RÖSTA PÅ RECEPTET (24)

(24)

Vad tycker du?

30min 6 ingredienser

Kantareller med potatis, gröna bönor och en god vinägrett med tapenade av svarta oliver.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
stor rödlök i klyftor
1 liter
ca 200 g kantareller eller annan svamp
200 g
förvällda gröna bönor eller sockerärtor
10—12
kokta potatisar i bitar
salt
Tapenadevinägrett
1 msk
Rödvinsvinäger eller Zeta Vitvinsvinäger
salt

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (24)

(24)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Sommarmat från medelhavsköket

Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Nykokt färsk majs med tre toppings
Nykokt färsk majs med tre toppings
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis