Kantareller som aldrig förr

RÖSTA PÅ RECEPTET (23)

(23)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

30min 6 ingredienser

Kantareller med potatis, gröna bönor och en god vinägrett med tapenade av svarta oliver.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
stor rödlök i klyftor
1 liter
ca 200 g kantareller eller annan svamp
200 g
förvällda gröna bönor eller sockerärtor
10—12
kokta potatisar i bitar
salt
Tapenadevinägrett
1 msk
Rödvinsvinäger eller Zeta Vitvinsvinäger
salt

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (23)

(23)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Sensommarvecka med italienska smaker

Måndag
Måndag
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Tisdag
Tisdag
Sallad med kikärtor
Sallad med kikärtor
Onsdag
Onsdag
Snabb lasagne i stekpanna
Snabb lasagne i stekpanna
Torsdag
Torsdag
Lax i ugn med fetaost och oliver
Lax i ugn med fetaost och oliver
Fredag
Fredag
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Lördag
Lördag
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja