Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

  • 1 stor rödlök i klyftor
  • 1 liter ca 200 g kantareller eller annan svamp
  • Zeta Extra jungfruolivolja Classico

    Zeta Extra jungfruolivolja Classico

    Läs mer
    till stekning
  • 200 g förvällda gröna bönor eller sockerärtor
  • 10—12 kokta potatisar i bitar
  • salt
Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Blanda vinägretten.

Stek rödlök och kantareller i olivolja.

Tillsätt bönor och potatis och låt allt få färg.

Vänd försiktigt ner vinägretten i salladen.

Stäng

Inköpslista

Stäng
Stäng

Fler goda recept för:

Bli inspirerad av Zeta

Läs om våra goda nyheter 2017

Grilla gott!

Det är tillbehören, såserna och rörorna som gör skillnaden.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.