Ladda ner bild Spara Kantareller som aldrig förr Tack! RÖSTA PÅ RECEPTET (13) (13) RÖSTA PÅ RECEPTET (13) (13) Stäng Vad tycker du? Tack för din röst! Rösta Kommentera 30min Zeta 50 år Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka. Prenumerera på vårt nyhetsbrev Kantareller med potatis, gröna bönor och en god vinägrett med tapenade av svarta oliver. Zeta 50 år Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka. Prenumerera på vårt nyhetsbrev Ingredienser Gör så här Ingredienser Gör så här Ingredienser portioner 4 När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras. 1 stor rödlök i klyftor 1 liter ca 200 g kantareller eller annan svamp Extra jungfruolivolja Classico till stekning 200 g förvällda gröna bönor eller sockerärtor 10—12 kokta potatisar i bitar salt Tapenadevinägrett 2 msk Tapenade av svarta oliver 1 msk Rödvinsvinäger eller Zeta Vitvinsvinäger 3 msk Extra jungfruolivolja Classico salt Gör så här Blanda vinägretten. Stek rödlök och kantareller i olivolja. Tillsätt bönor och potatis och låt allt få färg. Vänd försiktigt ner vinägretten i salladen. Dela Skriv ut Spara 0 kommentarer RÖSTA PÅ RECEPTET (13) (13) Tack! Kommentera här! Avbryt svarNamn * E-postadress* Kommentar Δ
0 kommentarer
RÖSTA PÅ RECEPTET (13)
(13)