Kantareller som aldrig förr

RÖSTA PÅ RECEPTET (23)

(23)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

30min 6 ingredienser

Kantareller med potatis, gröna bönor och en god vinägrett med tapenade av svarta oliver.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
stor rödlök i klyftor
1 liter
ca 200 g kantareller eller annan svamp
200 g
förvällda gröna bönor eller sockerärtor
10—12
kokta potatisar i bitar
salt
Tapenadevinägrett
1 msk
Rödvinsvinäger eller Zeta Vitvinsvinäger
salt

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (23)

(23)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco