Kakor med choklad och olivolja

RÖSTA PÅ RECEPTET (79)

(79)

Vad tycker du?

30min 9 ingredienser
Goda sommarerbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda sommarerbjudanden

Kakor bakade på olivolja med chokladbitar i serveras gärna till kaffet. Olivoljan gör att kakorna blir krispiga med viss seghet, precis som en kaka ska vara. Enkla att tillaga och går att förbereda dagen innan genom att frysa in kakdegen för att sedan gräddas.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman och Karolina Sparring.

Goda sommarerbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda sommarerbjudanden

Ingredienser

st
14
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4 dl
vetemjöl
1 dl
mandelmjöl
1 tsk
bakpulver
1 dl
strösocker
1 tsk
vaniljsocker
1
ägg
2 msk
lönnsirap
100 g
mörkchoklad, finhackad

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (79)

(79)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Grillat med italienska smaker

Grillad halloumi med zucchini och citron
Grillad halloumi med zucchini och citron
Fräst kål med italienska smaker och kycklingspett
Fräst kål med italienska smaker och kycklingspett
Grillad röding med sommarkål
Grillad röding med sommarkål
Rostade grönsaker med smulad fetaost
Rostade grönsaker med smulad fetaost
Bönor och grönkål till kryddiga kycklingben
Bönor och grönkål till kryddiga kycklingben
Krispigt grillad abborre
Krispigt grillad abborre
Grillad sparris med örtricotta
Grillad sparris med örtricotta
Salsicciaspett
Salsicciaspett