Kakor med choklad och olivolja

RÖSTA PÅ RECEPTET (8)

(8)
30min

En härligt knaprig kaka med chokladbitar i. Går snabbt att göra och är perfekt i picknick-korgen eller och du snabbt vill ha nåt gott till kaffet.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman och Karolina Sparring.

Ingredienser

st
14
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4 dl
vetemjöl
1 dl
mandelmjöl
1 tsk
bakpulver
1 dl
strösocker
1 tsk
vaniljsocker
1
ägg
2 msk
lönnsirap
100 g
mörkchoklad, finhackad

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Med anledning av Livsmedelsverkets test av olivoljor

Läs mer

Nyhet!

Zeta Hirs-mix Ekologisk är en blandning av hirs, bovete, amarant, durra, ärtor, quinoa och frön.

HIrs-mix

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.