Jordgubbar med balsamvinäger

RÖSTA PÅ RECEPTET (10)

(10)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

15min 3 ingredienser

Enkelt att ta med och ljuvligt gott att äta och doppa - jordgubbar och en söt sås av balsamvinäger.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 liter
färska jordgubbar skivade
4 msk
florsocker

Gör så här

Tips!

Till jordgubbar passar en riktigt bra
balsamico suveränt. Prova Zeta Aceto
Balsamico Sigillo Rosso. Den är
numera försedd med ursprungsbeteckningen
I.G.P. (Indicazione Geografica
Protetta), vilket garanterar
att flaskan innehåller en äkta balsamico
från Modena.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (10)

(10)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Sensommarvecka med italienska smaker

Måndag
Måndag
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Tisdag
Tisdag
Sallad med kikärtor
Sallad med kikärtor
Onsdag
Onsdag
Snabb lasagne i stekpanna
Snabb lasagne i stekpanna
Torsdag
Torsdag
Lax i ugn med fetaost och oliver
Lax i ugn med fetaost och oliver
Fredag
Fredag
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Lördag
Lördag
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja