Jordgubbar med balsamvinäger

RÖSTA PÅ RECEPTET (10)

(10)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

15min 3 ingredienser

Enkelt att ta med och ljuvligt gott att äta och doppa - jordgubbar och en söt sås av balsamvinäger.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 liter
färska jordgubbar skivade
4 msk
florsocker

Gör så här

Tips!

Till jordgubbar passar en riktigt bra
balsamico suveränt. Prova Zeta Aceto
Balsamico Sigillo Rosso. Den är
numera försedd med ursprungsbeteckningen
I.G.P. (Indicazione Geografica
Protetta), vilket garanterar
att flaskan innehåller en äkta balsamico
från Modena.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (10)

(10)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco