Jordärtskocksoppa med grönkålschips

RÖSTA PÅ RECEPTET (34)

(34)

Vad tycker du?

50min 10 ingredienser

Krämig jordärtskocksoppa med vita bönor toppad med frasig grönkål och parmesan.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
500 g
jordärtskockor
1 klyfta
pressad citron
1 liter
kallt vatten
2
bananschalottenlökar
1 tärning
hönsbuljong
8 dl
vatten

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (34)

(34)

Vad tyckte du om receptet?

5 kommentarer

Lämna ett svar till Miazebra Avbryt svar

Kerstin

Låter gott !
Hur gör man med grönkålen ?

Anna Mellberg

Hej Kerstin! Mycket bra fråga, vi ser att vi glömt lägga med den länk till det receptet. Sök efter grönkålschips här på zeta.nu så kommer det upp recept. Vi lägger in en länk i receptet också. Tack för att du hör av dig så att vi kan ändra. Hälsningar från vännerna på Zeta

Miazebra

Ska det vara färska kronärtskockor eller bottnar/hjärtan på burk?

Anna Mellberg

Hej Mia! Det ska vara jordärtskockor inte kronärtskockor. Vi önskar dig en härlig stund i köket och vid matbordet, hälsningar från vännerna på Zeta