Recept från Zeta. Italienskt bröd

Italienskt bröd med rosmarin

Knaprigt och gott italienskt bröd med härlig doft av rosmarin. Servera med inlagda grönsaker, röror och salami.

Tillagning deg
Baka ut

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Sätt ugnen på 250 grader.

Kavla ut degen tunt.

Skär degen i trekanter och dra ut degbitarna så att de blir längre och lite oregelbundna.

Nagga degen  med en gaffel.

Pensla degen med olja och tryck in rosmarin i degen.

Strö över lite flingsalt och grädda i mitten av ugnen ca 10 minuter.

Servera med inlagda grönsaker eller en god röra.

Stäng

Inköpslista

Stäng
Stäng

Fler goda recept för:

Bli inspirerad av Zeta

Läs om våra goda nyheter 2017

Grilla gott!

Det är tillbehören, såserna och rörorna som gör skillnaden.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.