Ladda ner bild Spara Krämig potatissallad, Insalata Russa Tack! RÖSTA PÅ RECEPTET (4) (4) RÖSTA PÅ RECEPTET (4) (4) Stäng Vad tycker du? Tack för din röst! Rösta Kommentera 30min Zeta 50 år Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka. Prenumerera på vårt nyhetsbrev Potatissallad som passar utmärkt som antipasti tillsammans med kallskuret. Zeta 50 år Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka. Prenumerera på vårt nyhetsbrev Ingredienser Gör så här Ingredienser Gör så här Ingredienser portioner 4 När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras. 400 g potatis kokt, skalad och tärnad 2 schalottenlökar finhackade 1 1/2 dl Extra jungfruolivolja Classico 2 msk Äppelcidervinäger 1/2 tsk salt 1 krm svartpeppar malen 4 dl majonäs 2 dl gröna ärtor kokta 2 krm salt Gör så här Blanda potatis, lök, olja, vinäger, salt och peppar i en kastrull. Låt stå med lock, svalt minst 12 timmar. Blanda med majonäs och ärtor eller kapris strax innan servering. Smaka av med salt och peppar. Dela Skriv ut Spara 0 kommentarer RÖSTA PÅ RECEPTET (4) (4) Tack! Kommentera här! Avbryt svarNamn * E-postadress* Kommentar Δ
0 kommentarer
RÖSTA PÅ RECEPTET (4)
(4)