Inlagda grönsaker

RÖSTA PÅ RECEPTET (7)

(7)

Vad tycker du?

30min 14 ingredienser

Aldrig har väl inlagda grönsaker varit så populärt som nu! Servera med charkuterier, hamburgaren eller på buffébordet.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 dl
Zeta Soltorkade Tomater Grillade
1/2
zucchini
1/2
aubergine
1/2
röd paprika
1/2
gul paprika
1
vitlöksklyfta
1
rödlök
1 dl
Zeta Oliver Cerignola, Gröna
1 dl
Zeta Oliver Cerignola, Svarta
2 msk
råsocker
2 kvistar
rosmarin
10
pepparkorn vita eller svarta

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (7)

(7)

Vad tyckte du om receptet?

2 kommentarer

OP Melin

Verkar supergott! Hur är hållbarheten om jag vill ge bort en sats i en steriliserad burk?

Anna Mellberg

Hej! Vi rekommenderar att förvara burken i kylskåp och inte längre än en vecka. Det är alltså ett tillbehör som är tänkt att ätas inom en snar framtid efter tillagning. Trevlig helg önskar vännerna på Zeta

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...