Inkokta champinjoner med vitt vin

Den här svamprätten, som är smaksatt med vitt vin, persilja och vitlök, vinner på att låta smakerna koka in ordentligt.

Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Bryn champinjonerna lätt i olivolja.

Lägg i vitlök och bryn ytterligare någon minut.

Häll på tomatsås, vitt vin och vatten.

Låt koka upp och lägg i örterna.

Låt sjuda ca 20 minuter.

Låt svalna.

Smaka av med salt, peppar och vinäger.

Vänd ner oliverna och persiljan.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Bli inspirerad av Zeta

Läs om våra goda nyheter 2017

Grilla gott!

Det är tillbehören, såserna och rörorna som gör skillnaden.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.