Inkokta champinjoner med vitt vin

RÖSTA PÅ RECEPTET (58)

(58)

Vad tycker du?

30min 13 ingredienser

Den här svamprätten, som är smaksatt med vitt vin, persilja och vitlök, vinner på att låta smakerna koka in ordentligt.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
500 g
färska champinjoner
4
vitlöksklyftor hackade
2 dl
vitt vin
1 dl
vatten
några kvistar
timjan
några kvistar
rosmarin
salt
peppar
1 dl
Zeta Oliver med Citron
lite
hackad persilja

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (58)

(58)

Vad tyckte du om receptet?

4 kommentarer

Carina

Hur länge håller det i kylen

Emma Olsson

Hejsan Carina,
Vi uppskattar att det håller i kylskåp i cirka 10 dagar. Titta, lukta och smaka är något vi alltid rekommenderar.
Hälsningar, vännerna på Zeta

Anna

Kan man äta detta kallt och går det förbereda dagen innan?

Zeta

Hej Anna! Det går utmärkt att förbereda detta recept dagen innan och ta med sig kalla på picknick eller utflykt.

Veckomeny november

Måndag Måndag
Måndag
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Tisdag Tisdag
Tisdag
Linsgryta med tomat och fetaost
Linsgryta med tomat och fetaost
Onsdag Onsdag
Onsdag
Lasagne
Lasagne
Torsdag Torsdag
Torsdag
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter