Het vegetarisk böngryta

RÖSTA PÅ RECEPTET (247)

(247)

RÖSTA PÅ RECEPTET (247)

(247)

Vad tycker du?

25min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vegetarisk böngryta med hetta från chili. Serveras med färsk koriander.

Receptet är framtaget i samarbete med Svenska Juniorkocklandslaget.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2
gula lökar, finhackade
1
röd paprika, strimlad
1
gul paprika, strimlad
4
vitlöksklyftor
1/2-1
färsk röd chili
1 tsk
spiskummin
1 tsk
korianderfrön
1 bit
ingefära, skalad och finriven
2 frp
Zeta Krossade tomater Ekologiska
1 kruka
färsk koriander
salt
nymalen svartpeppar
Tillbehör
Ljust bröd
Gräddfil

Gör så här

Tips!

Köp gärna hela kryddor och mal själv i en kryddkvarn.

7 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (247)

(247)
Tack!
Lämna ett svar till Magnus Avbryt svar

Magnus

Man kan laga lite hetare böngryta om man föredrar det genom att välja lite hetare chilipeppar typ habanero eller piri piri.

malin nilsson

Jag hackade ner koriandern och lät den koka in i grytan + tillsatte kokosmjölk, grymt gott👍