Helstekt fläskkarré

RÖSTA PÅ RECEPTET (487)

(487)

RÖSTA PÅ RECEPTET (487)

(487)

Vad tycker du?

2tim
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Karrén bryns i stekpanna och steks sedan långsamt färdigt i ugnen.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
800 g
benfri fläskkarré i bit
havssalt
svartpeppar nymalen
Rapsolja eller

Gör så här

4 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (487)

(487)
Tack!

Åsa

800gram och efter 2 timmar fortfarande blodig! Skivade upp och höjde till 150 grader, 15 min senare ätbart. Ska man ha 800 gram på 130 grader så räkna 2,5-3 timmar i ugnen!

Sophie Berlin

Hej Åsa,
Tack för att du hör av dig. Vi har nu ändrat i receptet.
Vänliga hälsningar,
Vännerna på Zeta

Re

Den varnar dig när du ökar portionerna, tiden anpassad för receptet är med en köttbit på 800gram, de vill säga för 4personer och inte 8. Mer kött tar så klart mer tid