Haricots verts med sardeller och chili

RÖSTA PÅ RECEPTET (5)

(5)

Vad tycker du?

15min 7 ingredienser

Blanda de kokta, gröna bönorna med sardeller, vitlök och chili så får du ett härligt tillbehör med sälta.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
300 g
färska haricots verts
1/2
röd chili hackad
1
vitlöksklyfta hackad
2 msk
olja från sardeller
salt
svartpeppar

Gör så här

Tips!

Du kan också servera rätten varm genom att fräsa allt snabbt i olivolja i en stekpanna.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (5)

(5)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Sommarmat från medelhavsköket

Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Nykokt färsk majs med tre toppings
Nykokt färsk majs med tre toppings
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis