Recept från Zeta: Haricots verts med sardeller och chili

Haricots verts med sardeller och chili

Blanda de kokta, gröna bönorna med sardeller, vitlök och chili så får du ett härligt tillbehör med sälta.

Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

  • 300 g färska haricots verts
  • 1/2 röd chili hackad
  • 1 vitlöksklyfta hackad
  • 8-10 Zeta Sardeller

    Zeta Sardeller

    Läs mer
  • 2 msk olja från sardeller
  • salt
  • svartpeppar
Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Koka haricots verts i saltat vatten 3 minuter.

Häll av och skölj i kallt vatten.

Låt rinna av ordentligt.

Blanda bönorna med chili, vitlök, sardeller, sardellolja och smaka av med ev. lite salt och svartpeppar.

Stäng

Inköpslista

Stäng
  • Tips Du kan också servera rätten varm genom att fräsa allt snabbt i olivolja i en stekpanna.
Stäng

Fler goda recept för:

Bli inspirerad av Zeta

Läs om våra goda nyheter 2017

Grilla gott!

Det är tillbehören, såserna och rörorna som gör skillnaden.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.