Haricots verts med sardeller och chili

RÖSTA PÅ RECEPTET (1)

(1)
15min

Blanda de kokta, gröna bönorna med sardeller, vitlök och chili så får du ett härligt tillbehör med sälta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
300 g
färska haricots verts
1/2
röd chili hackad
1
vitlöksklyfta hackad
2 msk
olja från sardeller
salt
svartpeppar

Gör så här

Tips!

Du kan också servera rätten varm genom att fräsa allt snabbt i olivolja i en stekpanna.

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Vinn hushållsmaskiner från Smeg

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.