Haricots Verts med sardelldressing

RÖSTA PÅ RECEPTET (0)

(0)

RÖSTA PÅ RECEPTET (0)

(0)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

En sardelldressing med lättkokta haricot verts som serveras med löskokta ägg. Utmärkt som en lättare lunch eller en förrätt.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 fpk
haricots verts
4
ägg
salt
peppar
Sardelldressing
1 kruka
basilika
1
vitlöksklyfta
3 tsk
Sardellcrème MSC-märkt eller 3 st Zeta Sardeller
1 dl
1
äggula
salt
svartpeppar

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (0)

(0)
Tack!