Haricots Verts med sardelldressing

RÖSTA PÅ RECEPTET (0)

(0)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

30min 4 ingredienser

En sardelldressing med lättkokta haricot verts som serveras med löskokta ägg. Utmärkt som en lättare lunch eller en förrätt.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 fpk
haricots verts
4
ägg
salt
peppar
Sardelldressing
1 kruka
basilika
1
vitlöksklyfta
3 tsk
Sardellcrème MSC-märkt eller 3 st Zeta Sardeller
1 dl
1
äggula
salt
svartpeppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (0)

(0)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Sensommarvecka med italienska smaker

Måndag
Måndag
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Tisdag
Tisdag
Sallad med kikärtor
Sallad med kikärtor
Onsdag
Onsdag
Snabb lasagne i stekpanna
Snabb lasagne i stekpanna
Torsdag
Torsdag
Lax i ugn med fetaost och oliver
Lax i ugn med fetaost och oliver
Fredag
Fredag
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Lördag
Lördag
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja