Recept från Zeta: Haricots Verts med sardelldressing

Haricots Verts med sardelldressing

En sardelldressing med lättkokta haricot verts som serveras med löskokta ägg. Utmärkt som en lättare lunch eller en förrätt.

Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

  • 1 fpk haricots verts
  • 4 ägg
  • salt
  • peppar
Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Koka haricots verts i saltat vatten och kyl snabbt i kallt vatten.

Låt rinna av ordentligt.

Mixa basilika, vitlök och sardeller i olja i 1 minut.

Vispa äggula med vinäger och droppa i den mixade oljan droppvis.

Smaka av med salt, peppar och eventuellt lite mer vinäger. Vänd bönorna i lite av dressingen.

Servera med löskokta ägg.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Bli inspirerad av Zeta

Halloumi

Vill du veta mer om Zetas halloumi

Läs mer

Vinn resa till Italien!

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.