Haricots verts med prosciutto
Vad tycker du?
Prosciutto crudo tillsammans med fina haricots verts och en dressing med rostad vitlök är både enkelt och gott! Serveras med fördel som ett tillbehör till exempelvis en nygrillad kyckling eller grillad spetskål.
Receptet är framtaget i samarbete med Svenska Juniorkocklandslaget.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (7)
(7)Vad tyckte du om receptet?
2 kommentarer
Johanna
Jag gjorde der här receptet igår och det blev mycket uppskattat. Bytte ut skinka mot halloumi för att göra det vegetariskt. En fråga bara, i dressingen står det att det ska vara först 1/2 tsk salt och sedan 3 msk salt. Jag förstår att det är en felskrivning, men vad ska det vara 3 msk av? Jag hade i vatten eftersom dressingen tjockare väldigt.
Anna Mellberg
Hej Johanna! Tack för att du hör av dig till oss. Det här är ett av våra äldsta recept så vi har nu testlagat det och gjort några små förbättringar. Du har helt rätt i att dressingen med fördel späds med lite vatten. Hälsningar från Zetas provkök