Halloumipanerade kycklingspett

RÖSTA PÅ RECEPTET (98)

(98)

RÖSTA PÅ RECEPTET (98)

(98)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Kycklingspett i smakfull panering av halloumi, sesamfrö och persilja.

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

bufféportioner
8
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 kg
kycklingfiléer
1
Halloumi, à 250 g
2 msk
sesamfrö
2 msk
bladpersilja, finhackad
1/2 tsk
torkad timjan
2
ägg, uppvispade
salt
svartpeppar
Till servering
Träspett

Gör så här

Tips!

Spetten går bra att göra dagen innan festen och värma i ugnen innan servering.

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (98)

(98)
Tack!

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco