Halloumipanerade kycklingspett

RÖSTA PÅ RECEPTET (96)

(96)

RÖSTA PÅ RECEPTET (96)

(96)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Kycklingspett i smakfull panering av halloumi, sesamfrö och persilja.

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

bufféportioner
8
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 kg
kycklingfiléer
1
Halloumi, à 250 g
2 msk
sesamfrö
2 msk
bladpersilja, finhackad
1/2 tsk
torkad timjan
2
ägg, uppvispade
salt
svartpeppar
Till servering
Träspett

Gör så här

Tips!

Spetten går bra att göra dagen innan festen och värma i ugnen innan servering.

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (96)

(96)
Tack!