Halloumipanerade kycklingspett

RÖSTA PÅ RECEPTET (79)

(79)
30min

Kycklingspett i smakfull panering av halloumi, sesamfrö och persilja.

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Ingredienser

bufféportioner
8
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 kg
kycklingfiléer
1
Halloumi, à 250 g
2 msk
sesamfrö
2 msk
bladpersilja, finhackad
1/2 tsk
torkad timjan
2
ägg, uppvispade
salt
svartpeppar
Till servering
Träspett

Gör så här

Tips!

Spetten går bra att göra dagen innan festen och värma i ugnen innan servering.

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.