Tillagninstid

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

  • 2 frp Zeta Halloumi

    Zeta Halloumi

    Läs mer
    , 150 g
  • 4 skivor surdegsbröd, delade
  • 1 rödlök, skivad
  • 2 tomater, skivade
  • rucola
Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Lägg vitlöksklyftorna med skalet kvar på ett fat och sätt in i ugnen på 175 grader i 10-12 minuter så att de blir mjuka.

Pressa ut ”vitlöksköttet” i en skål och tillsätt övriga ingredienser utom salladslöken.

Mixa med en stavmixer till en dressing.

Rör i salladslöken, smaka av med salt och nymalen svartpeppar.

Dela halloumin i vecket och grilla 2-3 minuter på varje sida, grilla även brödet.

Servera tillsammans med tomater, rödlök, sallad och dressingen.

Stäng

Inköpslista

Stäng
  • Tips

    Vill du göra rätten vegetariskt? Uteslut sardellcrème eller sardellerna.

Bli inspirerad av Zeta

Halloumi

Vill du veta mer om Zetas halloumi

Läs mer

Vinn resa till Italien!

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.