Halloumi fries med kikärtsdipp

RÖSTA PÅ RECEPTET (50)

(50)

Vad tycker du?

25min 5 ingredienser

Friterad halloumi blir ljuvligt frasig. Doppa i krämig kikärtsdipp som smaksatts med grillad paprika och vitlök. Perfekt som drinktilltugg eller smårätt.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2
kvistar rosmarin
frityrolja
eller
Kikärtsdipp
190 g
Zeta kikärtor
1
vitlöksklyfta
1 krm
chilipulver
1 tsk
salt

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (50)

(50)

Vad tyckte du om receptet?

4 kommentarer

Agneta Delphin

Kan man köra halloumin i air-fryer?

Anna Mellberg

Hej Agneta! Det tror vi ska fungera fint, berätta gärna hur det gick om du testar! Vi tycker det är så fantastiskt när ni läsare delar med er av era erfarenheter. Hälsningar från vännerna på Zeta

Jenny

Ska dessa serveras varma eller kalla? Försvinner frasigheten om man väntar med att servera dem?

Emma Olsson

Hejsan,
Vi rekommenderar att de serveras varma. Frasigheten håller i sig i en timme eller två efter att du friterat osten.
Hälsningar, vännerna på Zeta