Halloumi fries med kikärtsdipp

RÖSTA PÅ RECEPTET (49)

(49)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

25min 5 ingredienser

Friterad halloumi blir ljuvligt frasig. Doppa i krämig kikärtsdipp som smaksatts med grillad paprika och vitlök. Perfekt som drinktilltugg eller smårätt.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
250 g
2
kvistar rosmarin
frityrolja
eller
Kikärtsdipp
190 g
Zeta kikärtor
1
vitlöksklyfta
1 krm
chilipulver
1 tsk
salt

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (49)

(49)

Vad tycker du?

4 kommentarer

Jenny

Ska dessa serveras varma eller kalla? Försvinner frasigheten om man väntar med att servera dem?

Emma Olsson

Hejsan,
Vi rekommenderar att de serveras varma. Frasigheten håller i sig i en timme eller två efter att du friterat osten.
Hälsningar, vännerna på Zeta