Halloumi fries med kikärtsdipp
Vad tycker du?
Friterad halloumi blir ljuvligt frasig. Doppa i krämig kikärtsdipp som smaksatts med grillad paprika och vitlök. Perfekt som drinktilltugg eller smårätt.
Receptet är framtaget av Zeta.
Friterad halloumi blir ljuvligt frasig. Doppa i krämig kikärtsdipp som smaksatts med grillad paprika och vitlök. Perfekt som drinktilltugg eller smårätt.
Receptet är framtaget av Zeta.
5 kommentarer
RÖSTA PÅ RECEPTET (47)
(47)Jenny
Ska dessa serveras varma eller kalla? Försvinner frasigheten om man väntar med att servera dem?
Emma Olsson
Hejsan,
Vi rekommenderar att de serveras varma. Frasigheten håller i sig i en timme eller två efter att du friterat osten.
Hälsningar, vännerna på Zeta
Ola
2 dl rapsolja och 1 matsked salt??!! K an det verkligen vara riktigt. Se till att ändra det i så fall. Håller med Lisa om att det blev oätligt med så mycket salt.
Emma Olsson
Hej Ola,
Vi har nu ändrat receptet 🙂
Hälsningar, Emma från Zeta
Lisa
Fin idé, men ni menar väl 1tsk och inte msk salt i dippen? 1 matsked salt gjorde den ganska oätlig…