Halloumi fries med kikärtsdipp

RÖSTA PÅ RECEPTET (47)

(47)

RÖSTA PÅ RECEPTET (47)

(47)

Vad tycker du?

25min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Friterad halloumi blir ljuvligt frasig. Doppa i krämig kikärtsdipp som smaksatts med grillad paprika och vitlök. Perfekt som drinktilltugg eller smårätt.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
250 g
2
kvistar rosmarin
eller
Kikärtsdipp
190 g
Zeta kikärtor
1
vitlöksklyfta
1 krm
chilipulver
1 tsk
salt

Gör så här

5 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (47)

(47)
Tack!

Jenny

Ska dessa serveras varma eller kalla? Försvinner frasigheten om man väntar med att servera dem?

Emma Olsson

Hejsan,
Vi rekommenderar att de serveras varma. Frasigheten håller i sig i en timme eller två efter att du friterat osten.
Hälsningar, vännerna på Zeta