Grönsallad med örter och balsamvinäger

RÖSTA PÅ RECEPTET (25)

(25)

RÖSTA PÅ RECEPTET (25)

(25)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Enkel grönsallad kryddad med en smakrik vinägrett av kryddörter och rosébalsamvinäger.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
200 g
blandad sallad t.ex. rucola, huvudsallad
3-4
gula och röda tomater i mindre bitar
1 dl
grovt skurna färska örter t.ex. basilika, persilja, gräslök
salt
peppar
Vinägrett
1/2 tsk
salt

Gör så här

Tips!

Dill och persilja som slokar får nytt liv om du snittar dem, precis som blommor, och sätter ner stjälkarna i hett vatten. (De tar lättare upp hett vatten än kallt).

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (25)

(25)
Tack!