Grönsallad med rödlöksvinägrett

Grönsallad med rödlöksvinägrett

En vinägrett på rödvinsvinäger, olivolja, hackad rödlök och persilja ger god smak åt salladen.

Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

  • 200 g blandade salladsblad
Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Blanda salladsbladen i en skål.

Vänd ner vinägretten och smaksätt eventuellt med mer salt och peppar.

Rödlök- och persiljevinägrett:

Vispa ihop alla ingredienser i en skål.

Smaksätt med salt och peppar.

Stäng

Inköpslista

Stäng
Stäng

Fler goda recept för:

Bli inspirerad av Zeta

Information

Återkallelse av Zeta Fuet och Zeta Rökt Fuet 170g.

Läs Mer Reklamation

Läs om våra goda nyheter 2017

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.