Grönsallad med rödlöksvinägrett

RÖSTA PÅ RECEPTET (26)

(26)

RÖSTA PÅ RECEPTET (26)

(26)

Vad tycker du?

15min
Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

En vinägrett på rödvinsvinäger, olivolja, hackad rödlök och persilja ger god smak åt salladen.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
200 g
blandade salladsblad
Rödlök- och persiljevinägrett
rödlök
bladpersilja
salt
svartpeppar

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (26)

(26)
Tack!

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.