Grönsallad med rödlöksvinägrett

Grönsallad med rödlöksvinägrett

En vinägrett på rödvinsvinäger, olivolja, hackad rödlök och persilja ger god smak åt salladen.

Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

  • 200 g blandade salladsblad
Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Blanda salladsbladen i en skål.

Vänd ner vinägretten och smaksätt eventuellt med mer salt och peppar.

Rödlök- och persiljevinägrett:

Vispa ihop alla ingredienser i en skål.

Smaksätt med salt och peppar.

Stäng

Inköpslista

Stäng
Stäng

Fler goda recept för:

Bli inspirerad av Zeta

Läs om våra goda nyheter 2017

Grilla gott!

Det är tillbehören, såserna och rörorna som gör skillnaden.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.