Grönsallad med apelsinbalsamico

RÖSTA PÅ RECEPTET (5)

(5)
15min

Apelsin, rosmarin och balsamvinäger ger smak till denna sallad.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Blandade salladsblad efter egen smak
Apelsinbalsamico
1
rivet skal från apelsin
1 msk
apelsinsaft
färsk rosmarin finhackad
salt
svartpeppar

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Med anledning av Livsmedelsverkets test av olivoljor

Läs mer

Nyhet!

Zeta Hirs-mix Ekologisk är en blandning av hirs, bovete, amarant, durra, ärtor, quinoa och frön.

HIrs-mix

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.