Grönsallad med apelsinbalsamico

RÖSTA PÅ RECEPTET (6)

(6)

RÖSTA PÅ RECEPTET (6)

(6)

Vad tycker du?

15min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Apelsin, rosmarin och balsamvinäger ger smak till denna sallad.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Blandade salladsblad efter egen smak
Apelsinbalsamico
1
rivet skal från apelsin
1 msk
apelsinsaft
färsk rosmarin finhackad
salt
svartpeppar

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (6)

(6)
Tack!